Известие

Collapse
No announcement yet.

Отново карабинерските алфи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отново карабинерските алфи

Вижте колеги питате дали някой кара истинска карабинерка е тва съм АЗ. Колата е 6 цилиндрова турбина модел 164 240 конски сили и 360 нм въртящ момент без ограничител до 8000 оборота. 1-ва скороост е зад задната предавака, бронирана В2 естествено с доста солен акциз ако имате въпроси относно ремонта и поддръжката на 164 шестаци обърнете се към мен

Аз имам въпрос мотора редови ли е или V образен ? И турбината каква е? Марка модел
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

мотора е в-образен а турбината е голема около педя и половина с водно и маслено охлаждане, освен това е много проблемна откъм поддръжка щото нема внос на части и всичко е с поръчка и авансово плащане

Comment

Първоначално публикувано от BARRACUDA
        мотора е в-образен а турбината е голема около педя и половина с водно и маслено охлаждане, освен това е много проблемна откъм поддръжка щото нема внос на части и всичко е с поръчка и авансово плащане
        Таккаа начи викаш V образен с една турбина около педя хйахахаххахахаха. Братле тука сме виждали ние коли споко ....
        sigpic
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бобо,моля ти се,престани да се заяждаш! Виждал съм същата 164,но 211 коня,не се правят като за други държави по 202 коня Турбината уж е същата,ама не съвсем Вярвам да е толко коне,понеже съм виждал какво прави такава Ако искаш ела насам да ти покажа мотор 211 коня
          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa
            Бобо,моля ти се,престани да се заяждаш! Виждал съм същата 164,но 211 коня,не се правят като за други държави по 202 коня Турбината уж е същата,ама не съвсем Вярвам да е толко коне,понеже съм виждал какво прави такава Ако искаш ела насам да ти покажа мотор 211 коня
            Ти къде прочете че имам против конете ма? покажете ми снимка и млъквам А дотогава понеже знам че нема такъв ше се заяждам колко си искам А ти тоя 211 коня къде го измери дай VIN номера да видим кво излиза а? ама ако излезе по-малко ке черпиш

А ти наясно ли си турбина голема педя и половина кво представлява или тоз я е мерил с доунпайпа барабар
            sigpic

Comment

Нема снимка,ела да видиш мотора на живо,че колата е разкомплектована!По шасито не знам дали ще излезе,ама видно от италианските документи беше 155 киловата!Престани да се заяждаш,алоуу!
              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Що ми се чини, дека момчето е писало 240 конье ? Отдека ги земахте тия 211 ?
                Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

Първоначално публикувано от Bobo
                  Първоначално публикувано от virusalfa
                  Ти къде прочете че имам против конете ма? покажете ми снимка и млъквам А дотогава понеже знам че нема такъв ше се заяждам колко си искам А ти тоя 211 коня къде го измери дай VIN номера да видим кво излиза а? ама ако излезе по-малко ке черпиш
                  3.0 V6 24V мотора '92 е 211hp,а quadrifoglio-то 3.0 V6 е 230hp
                  ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
                  BMW e39 facelift

Comment

Comment

Злия май е прав.
                      И аз съм срещал 210 коня/7.7 и съм се чудил ква е тази работа... /като данни из нет-а/

Защото официално има само 2 мотора - 175 коня 4 цилиндъра - 7.2 от 0-100 и 202-204 6 цилиндъра - 8.2 от 0-100

А тази от 240.... не е невъзможно според мен, но може да има "уловка" ... колата след чип става 240-250 коня /според различните данни на чип-тунинг фирмите/ ... не може ли тази да е чипната просто ?

Бобо така си говори и на живо.... При по-дълго общуване с него човек има 2 варианта - да му свикне и да станат приятели и да си помагаме или да се сбием.
                      1- вия вариант е много приятен и полезен /много "цинки" на думи, ама и разбира/
                      2-рия просто не е опция за хомо сапиенс.....
                      2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
                      GSM: 0888 520 600

Comment

Първоначално публикувано от grishav
                        [3.0 V6 24V мотора '92 е 211hp,а quadrifoglio-то 3.0 V6 е 230hp
                        Колега а ти прочете ли че говорим за ТУРБО мотори а не за атмосверки
                        sigpic

Comment

Подкрепям на 100% мненията на Zlia и Grigor

Само да кажа че (Злиа си го знае де ма) при едни и същи киловати различни коне няма и неможе да има

Да колата може да е с чип ма и на тва ли му викате специялно изпълнение? значи всички 145QV у форума и на БатВас алфата са карабинерски

А колеги аз хич не се заяждам за конете просто ме дразнят изказвания тип селски майстор "турбина една педя и половина" - е мнооо се смях само дето няма кой да го тури у бисерите И тва при положение че човека твърди че требе него да го питаме за поддръжка на тая кола, аз мисля че ясно съм попитал за модел и марка
                          sigpic

Comment

Working...
                          X